ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Θέμα χρόνου η αποχώρηση του Στιλ

Ενδιαφέρον από τρεις ομάδες της Αγγλίας για τον Λουκ Στιλ

Θέμα χρόνου η αποχώρηση του Στιλ

Εκτός από την Ρέντιγκ, το ενδιαφέρον της οποίας για τον Λουκ Στιλ είναι γνωστό εδώ και καιρό, στο προσκήνιο βρίσκεται πλέον και η Μπλάκμπερν, αλλά και μία ακόμα αγγλική ομάδα, το όνομα της οποίας δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας ακόμα, σύμφωνα με την  Live Sport.

O Άγγλος τερματοφύλακας, έχει ειδοποιηθεί να βρει ομάδα, με τους εκπροσώπους του παίκτη να κινούνται προς αυτή την κατεύθυνση εδώ και καιρό και πλέον είναι θέμα χρόνου να βρεθεί η νέα ομάδα του Λουκ Στιλ.

Όπως όλα δείχνουν λοιπόν, ο Βρετανός κίπερ, έπειτα από δύο χρόνια, ετοιμάζεται να επιστρέψει στην πατρίδα του, με τον Παναθηναϊκό να έχει stand buy τον Σωκράτη Διούδη, προκειμένου να καλύψει το κενό του.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.881 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...