ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πήγε να τινάξει την μπάνκα στον αέρα ο Στραματσόνι!

Λεφτά υπάρχουν...

Πήγε να τινάξει την μπάνκα στον αέρα ο Στραματσόνι!

Ο Αντρέα Στραματσόνι, όπως είναι γνωστό έχει αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Σπάρτα Πράγας, έχοντας στο πλευρό του τους Λεωνίδα Βόκολο, Μάριο Γκαλίνοβιτς και Ρομπέρτο Μούτσι, από το πέρασμά του στον Παναθηναϊκό, σκορπώντας και εκεί-όπως έκανε και εδώ-ένα σωρό λεφτά!

Μέχρι στιγμής ο Ιταλός τεχνικός έχει “σπαταλήσει” πάνω από 8 εκ. ευρώ-περισσότερα από Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και ΑΕΚ μαζί-έχοντας φέρει οκτώ παίκτες στην τσέχικη ομάδα, κάνοντας και εκεί ολικό λίφτινγκ.

Στην προσπάθειά του αυτή, έφτασε κοντά και τον Γουέσλι Σνάιντερ, τον Ολλανδό σούπερ σταρ, τον οποίο γνωρίζει από τη θητεία του στην Ίντερ, ωστόσο ο Σνάιντερ ζήτησε συμβόλαιο 5 εκ. ευρώ ετησίως, συνεπώς ο Στραματσόνι έκανε πίσω.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 37.060 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αλλά αυτό δεν τον πτοεί, καθώς σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στην Πράγα, ψάχνει ήδη άλλο “μπαμ” για την Σπάρτα, αφού ως γνωστό, λεφτά υπάρχουν…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.