ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ

Νοκ άουτ ο Κουτρουμπής – Χάνει το πρώτο ματς με την Γκαμπάλα

Ο αμυντικός των «πρασίνων» τίθεται εκτός από το πρώτο παιχνίδι με τους Αζέρους στη Λεωφόρο, καθώς τα ξημερώματα υποβλήθηκε σε επέμβαση αφαίρεσης σκωληκοειδίτιδας.

Νοκ άουτ ο Κουτρουμπής - Χάνει το πρώτο ματς με την Γκαμπάλα

Χωρίς τον Γιώργο Κουτρουμπή θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στο πρώτο ματς του γ’ προκριματικού γύρου των ομίλων του Europa League, κόντρα στην Γκαμπάλα (27/7).

Το βράδυ της Παρασκευής, ο Κουτρουμπής ένιωσε έντονες ενοχλήσεις και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και διαπιστώθηκε ότι χρήζει επέμβασης. Ο διεθνής αμυντικός υποβλήθηκε τα ξημερώματα σε λαπαρασκοπική σκωληκοειδεκτομή από την ομάδα του αναπληρωτή διευθυντή της Δ’ χειρουργικής κλινικής κ. Γιώργου Σταυρόπουλου.

Οι γιατροί ενημέρωσαν τους «πράσινους» πως ο διεθνής αμυντικός δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί στο παιχνίδι της Πέμπτης, καθώς θα μείνει εκτός δράσης για περίπου μία εβδομάδα (εάν δεν υπάρξουν επιπλοκές), ωστόσο υπάρχουν πιθανότητες να προλάβει τη ρεβάνς του Αζερμπαϊτζάν (3/8) .

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.116 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...