ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Δεν αφήνει το όνειρο του ΝΒΑ ο Όγκαστ… (Pic)

Μπορεί ο Ζακ Όγκαστ να παίξει φέτος στην Ευρώπη με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, όμως δεν εγκαταλείπει το όνειρο του ΝΒΑ.

Δεν αφήνει το όνειρο του ΝΒΑ ο Όγκαστ... (Pic)

Ο Ζακ Όγκαστ, με μια ανάρτησή του στο instagram, επί της ουσίας ανέφερε πως το ΝΒΑ θα πρέπει να περιμένει αλλά όχι για πολύ, αφού όπως φαίνεται αποτελεί το μεγάλο όνειρό του ομογενούς σέντερ.

Μέχρι την επόμενη φορά… στο επόμενο κεφάλαιο τώρα“, ήταν το σχόλιό του μέσω του instagram. Φυσικά τα σχόλια οπαδών του Παναθηναϊκού κατέκλυσαν το ποστ, προτρέποντας τον Όγκαστ να ξεχάσει το ΝΒΑ και να μείνει στον Παναθηναϊκό για χρόνια.

Δείτε την ανάρτηση:

Until next time… On to the next chapter!

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 36.347 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Z.A. (@zachauguste) στις

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.