ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

MVP o Χαραλαμπόπουλος!

Ο φόργουορντ των «πρασίνων» αναδείχθηκε ως ο πολυτιμότερος παίκτης του Ευρωμπάσκετ Νέων της Κρήτης.

MVP o Χαραλαμπόπουλος!

Ο ηγέτης της φετινής προσπάθειας της Εθνικής Νέων και φόργουορντ του Παναθηναϊκού, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος είναι και επισήμως, ο MVP του Ευρωμπάσκετ Νέων της Κρήτης!

Ο «Χαραλαμπό» πραγματοποίησε μια σειρά εξαιρετικών εμφανίσεων με το «εθνόσημο», συμβάλλοντας τα μέγιστα στη «χρυσή» πορεία της ομάδας του Παπαθεοδώρου έως την κορυφή της Ευρώπης.

Παράλληλα, ο 20χρονος καλαθοσφαιριστής αναδείχθηκε μέλος της κορυφαίας πεντάδας του τουρνουά μαζί με τον Κόνιαρη, τον Ταμίρ Μπλατ (Ισράηλ), τον Αμινέ Νουά (Γαλλία) και τον Τρίγκβι Χλίνασον (Ισλανδία)

Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…»
Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…» 11.054 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.