ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Απο την κερκίδα

ΡΕΤΡΟ: Η Θύρα 13 στο Τορίνο! (video)

Αλλη μια χρυσή σελίδα στις μετακινήσεις οπαδών έγραψε η Θύρα 13 με το δυναμικό "παρών" που έδωσε στο Τορίνο, για την αναμέτρηση με τη Γιουβέντους, στο πλαίσιο των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, της σεζόν 2000-01.

ΡΕΤΡΟ: Η Θύρα 13 στο Τορίνο! (video)

Ηταν το ματς του πρώτου γύρου, στις 19/9/2000. Προτού, δηλαδή, οι “πράσινοι” υποτάξουν με 3-1 στο ΟΑΚΑ τη μεγάλη κυρία και την πετάξουν εκτός συνέχειας της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Το “τριφύλλι” παίζει καταπληκτικό ποδόσφαιρο, έχει σημειώσει ένα απίθανο γκολ με “δυναμίτη” του Γκούμα έξω από την περιοχή, αλλά είναι άτυχο και με γκολ του Τρεζεγκέ, στα τελευταία λεπτά, γνωρίζει την ήττα με 2-1.

3.000 φίλοι της ομάδας στις κερκίδες δίνουν το δικό τους ρεσιτάλ και τα… φλας από τις φωτογραφικές μηχανές των Ιταλών αστράφτουν συνεχώς, στοχεύοντας προς τη Θύρα 13. Δείτε το βίντεο και απολαύστε…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE