ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Ο Παναθηναϊκός μας χρωστά χρήματα για τον Ιβανόφ»

Ο ιδιοκτήτης της Λοκομοτίβ Πλόβντιβ έριξε νέα «βόμβα» με δηλώσεις του σε ιστοσελίδα της Βουλγαρίας.

«Ο Παναθηναϊκός μας χρωστά χρήματα για τον Ιβανόφ»

Ο ιδιοκτήτης της Λοκομοτίβ Πλόβντιβ, Χρίστο Κουχάρσκι, αποκάλυψε, σε δηλώσεις του σε βουλγαρική ιστοσελίδα (sport.marica.bg), ότι οι «πράσινοι» χρωστούν χρήματα στον εν λόγω σύλλογο για τη μεταγραφή του Ιβάν Ιβανόφ, ο οποίος πλέον αγωνίζεται στην Άρσεναλ Τούλα.

«Αληθεύει ο Παναθηναϊκός μας οφείλει το μισό συμφωνηθέν ποσό για τη μεταγραφή του Ιβάν Ιβανόφ. Υπολογίζω πως αυτά τα χρήματα κινούνται γύρω στις 50.000 ευρώ», ανέφερε ο Κουχάρσκι, συμπληρώνοντας τα εξής:

«Η προθεσμία για την καταβολή του ποσού έληξε πριν από 6 μήνες. Εμείς τηρούμε στάση αναμονής. Μέχρι τώρα δεν έχουμε κάνει κάποια κίνηση κατά του Παναθηναϊκού. Ξέρουμε ότι υπάρχουν καθυστερήσεις και αθετήσεις παντού. Ίσως μόνο στη Γερμανία να τηρούνται οι συμφωνίες».

Χρυσάφι για Ιωαννίδη!
Χρυσάφι για Ιωαννίδη! 6.744 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...