ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΕΚΤΟ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΩΝ «ΠΡΑΣΙΝΩΝ»

Έδωσε παράταση η ΕΣΑΠ στον Παναθηναϊκό

Η Ένωση Σωματείων Αμειβομένων Πετοσφαιριστών έκανε δεκτό το αίτημα του Παναθηναϊκού για παράταση της ημερομηνίας κατάθεσης του φακέλου αδειοδότησης.

Έδωσε παράταση η ΕΣΑΠ στον Παναθηναϊκό

«Πράσινο» φως άναψε η ΕΣΑΠ στο αίτημα του Παναθηναϊκού για παράταση της υποβολής του φακέλου αδειοδότησης, για τη συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα της Volley League ανδρών.

Αντίθετα με τα όσα συμβαίνουν στο γυναικείο τμήμα βόλεϊ, το αντίστοιχο των Ανδρών έχει μία νέα ευκαιρία, μέχρι τις 21 Αυγούστου, για να διεκδικήσει τη συμμετοχή του στο πρωτάθλημα της ερχόμενης σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΣΑΠ συνεδρίασε απόψε (Δευτέρα 24/7/2017) και εξέτασε δύο φακέλους ΤΑΑ ενόψει της έναρξης της αγωνιστικής περιόδου 2017-18.

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.029 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πρόκειται για τους φακέλους του ΤΑΑ ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης και Ηρακλή Χαλκίδας.

Μετά από ενδελεχή έλεγχο η Επιτροπή Αδειοδότησης έδωσε άδεια συμμετοχής και στα δύο ΤΑΑ.

Η επόμενη συνεδρίαση της Επιτροπής Αδειοδότησης προγραμματίστηκε στις 21 Αυγούστου οπότε και θα εξεταστούν οι υπόλοιποι τρεις φάκελοι των ΤΑΑ (Παναθηναϊκός, Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015 και Παναχαϊκή Πετοσφαίριση 2013).

Εχουν επίσης αδειοδοτηθεί τα ΤΑΑ ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός, ΓΑΣ Παμβοχαϊκός, ΑΟΠ Κηφισιάς και ΑΟ Φοίνικας Σύρου.

Η Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΣΑΠ αποτελείται από τους Χρήστο Ηλιάδη, Βασίλη Μηνούδη και Λευτέρη Κογκαλίδη».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...