ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ήθελε τον Λουντ ο Στραματσόνι, αλλά…

Η Σπάρτα Πράγας του Ιταλού «άπλωσε» τα δίχτυα της και στο «τριφύλλι». Πόσα ζήτησε ο Παναθηναϊκός και πως εξελίχθηκε η ιστορία.

Ήθελε τον Λουντ ο Στραματσόνι, αλλά...

Ο Αντρέα Στραματσόνι ανέλαβε προ διμήνου τις τύχες της Σπάρτα Πράγας κινούμενος με θέρμη αλλά και αρκετή… τόλμη στο μεταγραφικό παζάρι, προκειμένου να ενισχύσει το ρόστερ της ομάδας του.

Ο Ιταλός καλείται να διαχειριστεί ένα αρκετά μεγάλο μπάτζετ, για τα δεδομένα του συλλόγου, προσπαθώντας να «χτυπήσει» ό,τι καλό κινείται, στην ποδοσφαιρική αγορά, μη διστάζοντας να απευθυνθεί για παίκτες και στις πρώην ομάδες του.

Σύμφωνα με την «Πράσινη», η Σπάρτα του Στράμα  έκανε κρούση στον Παναθηναϊκό για τον Ρόμπιν Λουντ, λαμβάνοντας μία άκρως αποθαρρυντική απάντηση από πλευράς «τριφυλλιού».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.212 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι «πράσινοι» αξίωναν 3 εκατ. ευρώ για την πώληση του Φινλανδού μέσου, γεγονός που αποθάρρυνε τους Τσέχους και τον Ιταλό, ο οποίος έστρεψε αλλού το βλέμμα του.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.