ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Σενάρια για Κόνιαρη

Οι «πράσινοι» έχουν στο «ραντάρ» τους τον 20χρονο γκαρντ του ΠΑΟΚ, έπειτα από τις εμφανίσεις του στο Ευρωμπάσκετ Νέων της Κρήτης.

Σενάρια για Κόνιαρη

Ο Παναθηναϊκός είχε στις τάξεις του τον ταλαντούχο γκαρντ, Αντώνη Κόνιαρη, έως το 2016, ωστόσο την περασμένη σεζόν ο ίδιος «μετακόμισε» στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ.

Ο 20χρονος καλαθοσφαιριστής ήταν, μαζί με τον Χαραλαμπόπουλο, δύο από τις καλύτερες μονάδες της Εθνικής Νέων στον δρόμο για το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ της Κρήτης, με τις εμφανίσεις του να τον επανατοποθετούν στο «ραντάρ» του Παναθηναϊκού, ενώ παράλληλα, παρακολουθεί την περίπτωσή του και ο Ολυμπιακός όπως αναφέρει η «Live Sport».

Στο «τριφύλλι» εκτιμούν το ταλέντο και τις δυνατότητες του νεαρού γκαρντ, κάτι που έκανε φανερό και ο ίδιος ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μέσω ανάρτησής του στο instagram το βράδυ της Δευτέρας.

Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως
Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως 52.185 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Κόνιαρης είχε υπογράψει διετές συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ, ενώ μέχρι τις 15/7 είχε buy out της τάξεως των 400.000 ευρώ. Με τη διορία του όρου να έχει εκπνεύσει, όποιος σύλλογος ενδιαφερθεί για την απόκτησή του θα πρέπει να διαπραγματευτεί με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.