ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Χαραλαμπόπουλος: «Πρότυπο για εμάς ο Κόνιαρης»

Ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού μίλησε για την κατάκτηση του Ευρωμπάσκετ και εκφράστηκε με τα καλύτερα λόγια για τον συμπαίκτη του, Αντώνη Κόνιαρη.

Χαραλαμπόπουλος: «Πρότυπο για εμάς ο Κόνιαρης»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου στη «Sportday» για:

Την κατάκτηση του Ευρωμπάσκετ: «Ήταν το καλύτερο φινάλε μία μεγάλης κι αγαπημένης παρέας που ξεκίνησε το 2013 κι έφτασε ως εδώ. Νιώθω περήφανος. Όταν αρχίσαμε τη δουλειά, σκέφτηκα ότι μπορούμε να φτάσουμε ψηλά. Πολλά από τα παιδιά ξεπέρασαν τους εαυτούς τους καθώς από ένα σημείο και μετά παίζαμε τελικούς και είχαμε την πίεση. Το θέλαμε σαν τρελοί και το κατακτήσαμε».

Το ματς-κλειδί του τουρνουά: «Η ανατροπή κόντρα στην Λιθουανία μας έδωσε φτερά. Μας ανέβασε ψυχολογικά, όπως φυσικά και το τρίποντο του Αντώνη».

Τον Αντώνη Κόνιαρη: «Αποτελεί πρότυπο για εμάς. Ξεπέρασε τους τραυματισμούς του, δούλεψε σκληρά και επέστρεψε δριμύτερος».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.488 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το ότι σήκωσε την κούπα μαζί με τον Καρβέλα: «Ήταν ο ψυχολόγος μας. Ο άνθρωπος που μας ανέβαζε το ηθικό με τις ατάκες του. Επειδή αντιμετωπίζει κι ένα πρόβλημα υγείας, θέλαμε να κάνουμε τα πάντα για να του το αφιερώσουμε. Για μένα ήταν ιδιαίτερη στιγμή, καθώς με γνωρίζει από παιδάκι στο Αιγάλεω». 

Το προπονητικό team της Εθνικής: «Έχουν σημαντικό μερίδιο στην επιτυχία, καθώς δεν κοιμόντουσαν τα βράδια με σκοπό να μας αναλύσουν τους αντιπάλους με τον καλύτερο τρόπο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.