ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Γιάνκοβιτς: «Υπήρξαν συζητήσεις και με τον Παναθηναϊκό, αλλά…»

Ο Έλληνας φόργουορντ αποκάλυψε, σε δηλώσεις του το γεγονός πως είχε ανοίξει «δίαυλο» τόσο με τον Παναθηναϊκό, όσο και με την ΑΕΚ, ωστόσο υπερίσχυσε για εκείνον η προοπτική της ΑCB.

Γιάνκοβιτς: «Υπήρξαν συζητήσεις και με τον Παναθηναϊκό, αλλά...»

Ο νέος καλαθοσφαιριστής της Ανδόρα, μίλησε στον «ΣΠΟΡ FM 94.6» για τη μεταγραφή του στην Ισπανία, αποκαλύπτοντας πως προτού συμβεί το γεγονός είχε πραγματοποιήσει επαφές με τον Παναθηναϊκό αλλά και την ΑΕΚ, ωστόσο δεν προχώρησε καμία εξ αυτών, καθώς για τον ίδιο, η επιλογή της ACB ήταν η καλύτερη δυνατή τη δεδομένη στιγμή.

«Υπήρχαν κάποιες συζητήσεις και με τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ ανά διαστήματα. Δεν προχώρησαν για συγκεκριμένους λόγους, αλλά είχα μεγάλη ανάγκη να επιστρέψω στην ACB. Εκεί η προβολή είναι μεγάλη, σε βλέπουν πολλά μάτια και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αφοσιωθείς στο μπάσκετ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιάνκοβιτς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...