ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Τέλος στη "διαμάχη"

Απέσυρε την προσφυγή ο Εσιεν!

Απέσυρε την προσφυγή του στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ ο Μάικλ Εσιέν.

Απέσυρε την προσφυγή ο Εσιεν!

Τέλος στο πολύκροτο σίριαλ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Μάικλ Εσιέν, ο οποίος-όπως μετέδωσε ο ΣΠΟΡ FM 94,6-απέσυρε την προσφυγή που είχε καταθέσει στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ, διεκδικώντας όλα τα χρήματα από τα bonus που προβλέπονταν στο συμβόλαιο που είχε υπογράψει το καλοκαίρι του 2015.

Στον Εσιέν είχε εκδικάσει το Διαιτητικό δικαστήριο σε πρώτο βαθμό το ποσό των 419.000 ευρώ, όταν προσέφυγε ζητώντας τα δεδουλευμένα του από τον Παναθηναϊκό. Ο Παναθηναϊκός αντέδρασε στο δικαστήριο, ζήτησε να του επιδικαστούν λιγότερα χρήματα, με τον Εσιέν να συνεχίζει λίγες μέρες μετά, κάνοντας έφεση ζητώντας ακόμα περισσότερα, τα bonus δηλαδή, που προβλέπονταν στο συμβόλαιό του με τους πράσινους, ένα ποσό γύρω στις 600.00 ευρώ συνολικά.

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, ο Γκανέζος απέσυρε την έφεση, η οποία ήταν προγραμματισμένη να εκδικαστεί σήμερα, βάζοντας ένα τέλος στο σίριαλ… με το συμπέρασμα που προκύπτει να είναι πως οι δύο πλευρές ήρθαν σε κάποιον συμβιβασμό.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.219 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε κάθε περίπτωση, το θετικό είναι πως ο Παναθηναϊκός ξεμπλέκει… από μια υπόθεση που του κόστισε και του κοστίζει και αυτό που μένει πια είναι να αποπληρώνει τις δόσεις των χρημάτων που οφείλει στον 34χρονο άσο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.