ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πλάνο για Γκαμπάλα

Σκέφτεται Καμπέσας ο Ουζουνίδης

Τον Μπράιαν Καμπέσας, δοκίμασε ο Μαρίνος Ουζουνίδης, στην χθεσινή προπόνηση, βάζοντάς τον με τους βασικούς. Οι σκέψεις του Έλληνα τεχνικού.

Σκέφτεται Καμπέσας ο Ουζουνίδης

Ο Εβρίτης τεχνικός δοκίμασε τον άσο από το Εκουαδόρ στους βασικούς, στη χθεσινή προπόνηση, λόγω της ξαφνικής απουσίας του Τάσου Χατζηγιοβάνη, ο οποίος ανέβασε πυρετό και έμεινε εκτός.

Μία μέρα πριν από το πρώτο κρίσιμο ματς με την Γκαμπάλα, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην τελική ευθεία με τον Έλληνα τεχνικό να έχει καταστρώσει τα πλάνα του, ενόψει της αυριανής αναμέτρησης στη Λεωφόρο.

Οι απουσίες της ομάδας δεν αφήνουν βέβαια και πολλά περιθώρια στον Μαρίνο Ουζουνίδη, ο οποίος δεν υπολογίζει τον Γιώργο Κουτρουμπή και τον Λούκας Βιγιαφάνιες, ενώ στο ιατρικό δελτίο προστέθηκε και ο νεαρός Χατζηγιοβάνης.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.313 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ως εκ τούτου, στράφηκε στη λύση Καμπέσας, τον οποίο και δοκίμασε χθες και δεν αποκλείεται αν ο Χατζηγιοβάνης δεν είναι ετοιμοπόλεμος, να τον δούμε βασικό στο αυριανό ματς. Όλα θα ξεκαθαρίσουν σήμερα.

Όσον αφορά την πιθανή ενδεκάδα, τα πράγματα είναι συγκεκριμένα. Βλαχοδήμος στο τέρμα, Μολέντο και Κολοβέτσιος κεντρικό αμυντικό δίδυμο, Χουλτ και Κουλιμπαλί στα άκρα της άμυνας, Ζέκα και Κουρμπέλης στον άξονα, Μολίνς στην κορυφή, Άλτμαν και Λουντ πίσω του και ο Χατζηγοβάνης ή ο Καμπέσας να ολοκληρώνει την ενδεκάδα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.