ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Φώτσης out, Μήτογλου in…

Φουλάρει για Μήτογλου ο Παναθηναϊκός, με τον Τσάβι Πασκουάλ να θέλει τον Έλληνα φόργουορντ ως αντικαταστάτη του Αντώνη Φώτση.

Φώτσης out, Μήτογλου in...

“Τρέχει” το θέμα Μήτογλου ο Παναθηναϊκός, έχοντας εντείνει τις προσπάθειές του για να πείσει τον 20χρονο άσο να αφήσει το Ουέικ Φόρεστ και να έρθει στο “τριφύλλι”, με τον Πασκουάλ να τον προορίζει για αντικαταστάτη του Αντώνη Φώτση που αποτελεί παρελθόν.

Και ενώ αρχικά ο Κωνσταντίνος Μήτογλου είχε πει πως δεν σκέφτεται το ενδεχόμενο να έρθει στην Ευρώπη φέτος, καθώς ήθελε/θέλει να ολοκληρώσει τις σπουδές του, φαίνεται πως το έχει σκεφτεί διαφορετικά και τις τελευταίες ώρες είναι πιο διαλλακτικός. Οι πράσινοι πιέζουν συνεχώς για την απόκτησή του, θέλουν να τον κλείσουν και για να ενδυναμώσουν ακόμα περισσότερο το ελληνικό στοιχείο, αλλά και γιατί θεωρούν πως ο Μήτογλου μπορεί να βοηθήσει άμεσα.

Ο 20χρονος άσος, αποτελεί ό,τι καλύτερο στη θέση “4” στην ηλικία του, θα δώσει το “παρών” στην προετοιμασία της Εθνικής και ο Παναθηναϊκός θέλει να τον αποκτήσει, με στόχο να βρει τον νέο αντί-Φώτση στο πρόσωπό του. Ο Μήτογλου είναι ένας εξαιρετικός παίκτης, με σούπερ τρίποντο, μοιάζει σε αρκετά με τον “Batman” (παιχνίδι με πρόσωπο, killer από τα 6,75 κλπ) και μπορεί να αποδειχθεί μια επένδυση που σε βάθος χρόνου να αποτελέσει ένα από τα ηγετικά στελέχη του Παναθηναϊκού Superfoods.

Δημοσκοπικές εκπλήξεις: Το χειρότερο σενάριο για τη ΝΔ στις Ευρωεκλογές
Δημοσκοπικές εκπλήξεις: Το χειρότερο σενάριο για τη ΝΔ στις Ευρωεκλογές 7.804 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε κάθε περίπτωση ο Παναθηναϊκός θα κάνει τα πάντα προκειμένου να τον πείσει να έρθει στο ΟΑΚΑ, ωστόσο ακόμα και αν αυτό δε γίνει φέτος, οι πράσινοι θα προσπαθήσουν να τον κλείσουν για του χρόνου, θέλοντας να προλάβουν και άλλες καταστάσεις… (πχ ενδιαφέρον του Ολυμπιακού).

Στον Παναθηναϊκό έμαθαν… και πλέον δεν αφήνουν κανέναν καλό ελπιδοφόρο Έλληνα χωρίς να τον τσεκάρουν, θέλουν να φτιάξουν έναν αμιγώς ελληνικό κορμό με φόντο το μέλλον και ο Κώστας Μήτογλου, αποτελεί έναν από τους παίκτες που θέλουν οι νταμπλούχοι και θα κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους για να τον αποκτήσουν.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.