ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΚΤΑΚΤΟ

Προσφυγή ο Τελάντερ!

Ο Ράσμους Τελάντερ, κατέθεσε προσφυγή κατά του Παναθηναϊκού, διεκδικώντας 510.000 ευρώ.

Προσφυγή ο Τελάντερ!

Σύμφωνα με τον “Arena FM 89,4” της Θεσσαλονίκης, ο Ράσμους Τελάντερ κατέθεσε προσφυγή κατά του Παναθηναϊκού, διεκδικώντας το ποσό των 510.000 ευρώ από τους πράσινους.

Όπως μεταδόθηκε από τον Ρ/Σ, ο Δανός κατέθεσε σήμερα την προσφυγή ζητώντας τα χρήματα που του οφείλονται και εν συνεχεία να μείνει ελεύθερος. Όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα, η υπόθεση Τελάντερ πήρε άλλη τροπή για τον Παναθηναϊκό, αφού όπως προέκυπτε μέχρι και χθες, οι δύο πλευρές είχαν φτάσει κοντά σε συμφωνία.

Σύμφωνα με τον “Αrena FM”, ο Παναθηναϊκός έκανε ακόμα και χθες το βράδυ προσπάθειες να συμφωνήσει μαζί του, πληρώνοντας στον Δανό ποσό των οφειλόμενων αλλά και ένα ποσό από τη φετινή σεζόν, ωστόσο ο Τελάντερ αρνήθηκε, προχωρώντας σε προσφυγή.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.741 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πλέον μένει να δούμε τι θα συμβεί με το “σίριαλ” Τελάντερ, που ενώ στην αρχή φαινόταν πως θα τελειώσει σύντομα, τώρα τα πράγματα έχουν μπλέξει και ο Παναθηναϊκός βρίσκεται προ των πυλών μιας ακόμα προσφυγής.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.