ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Το ΕΠΙΚΟ βίντεο του Παππά για τα διαρκείας του Παναθηναϊκού! (vid)

Ο Έλληνας γκαρντ έβαλε την... υπογραφή του στο σποτάκι της ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Δείτε το βίντεο.

Το ΕΠΙΚΟ βίντεο του Παππά για τα διαρκείας του Παναθηναϊκού! (vid)

H KAE Παναθηναϊκό τοποθέτησε στο promo video, ως κεντρικό πρόσωπο τον… αμίμητο, Νίκο Παππά, ο οποίος δεν δίστασε να βάλει μπροστά το αστείρευτο χιούμορ του.

Η ανάρτηση ανέφερε τα εξής:

“Θέλεις να ζήσεις όλη την αγωνιστική δράση του Παναθηναϊκού για τη σεζόν 2017-2018; Κάνε share το βίντεο του Νίκου Παππά από τη σελίδα μας & μπες στην κλήρωση για ένα εισιτήριο διαρκείας! Ο νικητής θα ενημερωθεί με μήνυμα στον λογαριασμό του στο facebook την Παρασκευή 28/7 στις 12:30. Για online αγορά: http://bit.ly/2rSWoC9″,

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...