ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Τσεκάρει» Γκάμπριελ Σίλβα ο Παναθηναϊκός

Ο 26χρονος Βραζιλιάνος μπακ συμπεριλαμβάνεται στη λίστα των «πρασίνων» για τη θέση του αριστερού μπακ, ωστόσο δεν είναι το μοναδικό όνομα που «παίζει» για την εν λόγω θέση στους «πράσινους».

«Τσεκάρει» Γκάμπριελ Σίλβα ο Παναθηναϊκός

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του «τριφυλλιού», περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή ο οποίος θα αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας, πλαισιώνοντας τον Νίκλας Χουλτ.

Στη λίστα των υποψηφίων στόχων των «πρασίνων» για την εν λόγω θέση βρίσκεται, σύμφωνα με τους Ιταλούς, ο Γκάμπριελ Σίλβα. Ο 26χρονος Βραζιλιάνος μπακ ανήκει στην Ουντινέζε, ενώ έχει καταγράψει συμμετοχές με την Εθνική Ελπίδων της χώρας του.

Πέρσι «μοίρασε» τη σεζόν σε Ούντινε και Γρανάδα, καθώς ο ιταλικός σύλλογος τον παραχώρησε ως δανεικό στην Ισπανία, μετρώντας 12 συμμετοχές, προτού επιστρέψει στην ομάδα του.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.640 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Παναθηναϊκός εξετάζει την περίπτωση του Σίλβα, ωστόσο ο Βραζιλιάνος δεν αποτελεί το μοναδικό όνομα της λίστας του Ουζουνίδη, ο οποίος έχει στα υπόψιν του άλλη μία περίπτωση.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.