ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ρεπορτάζ

Πιο κοντά από ποτέ ο Μήτογλου!

Έτοιμος να φορέσει τα πράσινα ο Κώστας Μήτογλου!

Πιο κοντά από ποτέ ο Μήτογλου!

Παναθηναϊκός Superfoods και Κώστας Μήτογλου, τα έχουν βρει σε όλα-όσον αφορά το οικονομικό-με τους πράσινους να κάνουν τα πάντα προκειμένου να φέρουν στο ΟΑΚΑ, έναν από τους πιο ταλαντούχους Έλληνες παίκτες.

Οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει στο οικονομικό, με τον Παναθηναϊκό να προσπαθεί να βρει λύση στο ζήτημα που “καίει” περισσότερο τον 21χρονο άσο, που αφορά τις σπουδές του και το πτυχίο που θέλει να πάρει από το κολέγιο ο παίκτης.

Ο ίδιος ο Μήτογλου δήλωσε προ ημερών πως θέλει να ολοκληρώσει τις σπουδές του στο Ουέικ Φόρεστ και μετά να συνεχίσει την καριέρα του σε όποια ομάδα θέλει, με τους ανθρώπους του τριφυλλιού να έχουν καταστρώσει ένα πλάνο, προκειμένου να βοηθήσουν τον παίκτη να το πράξει αυτό, παίζοντας παράλληλα στον Παναθηναϊκό.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 43.854 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αυτό που έχει πέσει στο τραπέζι είναι να επιστρέψει του χρόνου το καλοκαίρι στις ΗΠΑ ο νεαρός άσος, προκειμένου να δώσει εξετάσεις και να πάρει το πτυχίο του, αφού μένει μόνο ένας χρόνος προκειμένου να ολοκληρώσει τις σπουδές του, ωστόσο εξετάζονται και άλλες λύσεις.

Μέσα στις επόμενες μέρες (αν όχι και σήμερα) αναμένεται να υπάρξει επικοινωνία του παίκτη με τον Τσάβι Πασκούαλ, προκειμένου ο Καταλανός τεχνικός να εξηγήσει το πλάνο στον Μήτογλου, αναφορικά με το ρόλο του στην ομάδα, ο οποίος μόνο διακοσμητικός δε θα είναι…

Οι πράσινοι πιστεύουν πολύ στον παίκτη, θεωρούν πως μπορεί να προσφέρει άμεσα και θέλουν να τον κλείσουν για χρόνια…

Τα προσόντα του Μήτογλου είναι αδιαμφισβήτητα, είναι ένα σύγχρονο “τεσσάρι” με εξαιρετικό σουτ, ένας παίκτης με καλή αντίληψη και όσοι γνωρίζουν κάνουν λόγο για ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που έχει αναδείξει το ελληνικό μπάσκετ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.