ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Παναθηναϊκός-Γκαμπάλα (21:30, CosmoteSport 1, Panathinaikos24.gr)

Κάτι της χρωστάει…

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Γκαμπάλα στη Λεωφόρο και θέλει να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Europa League. Τα πλάνα του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Κάτι της χρωστάει…

Οι «πράσινοι» θέλουν απόψε μέσα στο «σπίτι» τους να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στους Αζέρους, που τόσο πολύ τον «πόνεσαν» προ διετίας, με τον αποκλεισμό ΣΟΚ, που εν τέλει δεν ξεπεράστηκε ποτέ.

Πλέον οι δύο ομάδες διαφέρουν αρκετά από το καλοκαίρι του 2015, με την Γκαμπάλα να έχει αρκετή εμπειρία και τον Παναθηναϊκό πλέον να είναι πιο… υποψιασμένος και προσεκτικός απέναντι στην ομάδα από το Αζερμπαϊτζάν.

Όπως τόνισε και ο Μαρίνος Ουζουνίδης στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου, στόχος του Παναθηναϊκού είναι η πρόκριση και αυτή θα έρθει μέσα από δύο παιχνίδια και όχι από σήμερα.

Εγκλήματα και τιμωρία: Έχασε και στην Τούμπα ο Παναθηναϊκός και πλέον… τρέχει για Ευρώπη
Εγκλήματα και τιμωρία: Έχασε και στην Τούμπα ο Παναθηναϊκός και πλέον… τρέχει για Ευρώπη 6.560 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η έδρα σαφώς θα δώσει μεγάλη ώθηση στο τριφύλλι, ωστόσο ο Παναθηναϊκός θα είναι προσεκτικός και μυαλωμένος καθώς δε θέλει να υποστεί νέο κάζο… συνεπώς θα δούμε ένα παιχνίδι υπομονής και τακτικής, με τους πράσινους να στοχεύουν σε ένα καλό αποτέλεσμα, μια νίκη έστω και με 1-0, με πρωταρχικό σκοπό να κρατήσουν το «μηδέν» πίσω.

Η ενδεκάδα

Όσον αφορά το αρχικό σχήμα, τα πράγματα είναι μάλλον συγκεκριμένα, αφού πολλές επιλογές δεν υπάρχουν.

Ο Έλληνας τεχνικός θα εμπιστευτεί το σχήμα που είδαμε στα τελευταία φιλικά, με μοναδική απουσία αυτή του Κουτρουμπή.

Ο Παναθηναϊκός θα ξεκινήσει λογικά με τον Βλαχοδήμο στο τέρμα, Χουλτ και Κουλιμπαλί στα άκρα, Μολέντο και Κολοβέτσιο κεντρικό αμυντικό δίδυμο, Ζέκα-Κουρμπέλη στον άξονα, Λουντ αριστερά, Χατζηγιοβάνη δεξιά και Άλτμαν πίσω από τον Μολίνς.

Ο Εβρίτης κόουτς, είχε δοκιμάσει και τον Καμπέσας στο αρχικό σχήμα, στην προχθεσινή προπόνηση, από την οποία απουσίασε ο Χατζηγιοβάνης λόγω ίωσης, ωστόσο όπως είπε και χθες, ο άσος από το Εκουαδόρ, δεν μπορεί να βγάλει 90λεπτο και η λογική λέει πως θα τον κρατήσει στον πάγκο, προκειμένου να έχει μια καλή εναλλακτική κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Η Γκαμπάλα αναμένεται να ξεκινήσει με τους Μπεζοτόσνι κάτω από τα δοκάρια, τους Γκουρμπάνοφ, Βέρντιντουπ, Στάνκοβιτς, Μπουλτούις στην άμυνα, τους Χάλιντεϊ, Όζομπιτς, Μαλόνε, Μονρόουζ, Χουσεϊνοφ στη μεσαία γραμμή και τον Κονέ στην κορυφή.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Μουνουέρα, με βοηθούς τους Σεβίγια και Φοντ και τέταρτο τον Λόπεθ, όλοι Ισπανοί.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.