ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

H απάντηση του Χαραλαμπόπουλου για το μέλλον του

Τι απάντησε ο 20χρονος φόργουορντ όταν ρωτήθηκε για το μέλλον του στον Παναθηναϊκό και το ενδεχόμενο παραχώρησής του σε άλλον σύλλογο, ως δανεικός.

H απάντηση του Χαραλαμπόπουλου για το μέλλον του

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sport24 Radio 103.3» και δεν δίστασε να αναφερθεί στα σενάρια που αφορούν το μέλλον του, απαντώντας σε ερωτήσεις σχετικά με το εάν θα συνεχίσει να φορά τα πράσινα και τη νέα σεζόν, ή θα παραχωρηθεί δανεικός σε άλλον ελληνικό σύλλογο.

Ο νεαρός φόργουορντ τόνισε πως προτεραιότητά του είναι να μιλήσει με τον Τσάβι Πασκουάλ, περιμένοντας παράλληλα την απόφαση του Παναθηναϊκού.

«Δεν ξέρω κάτι, ό,τι διαβάζω κι εγώ. Τώρα είναι η εποχή που θα καταλάβω τι γίνεται. Περιμένω πρώτα απ’ όλα να δω τι θα μου πει ο Παναθηναϊκός. Κι εν συνεχεία θα δω κι εγώ τι θα κάνω. Έχω να μιλήσω με τον κόουτς Πασκουάλ  για το τι θα γίνει. Πρέπει πρώτα να μιλήσω μαζί του, περιμένω τον Παναθηναϊκό σε αυτό. Αν η ομάδα πιστεύει ότι είναι καλύτερο να πάω σε άλλη ομάδα, στην οποία θα έχω χρόνο συμμετοχής για να παίξω περισσότερο, θα το ήθελα κι εγώ», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Χαραλαμπόπουλος.

Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…»
Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…» 11.056 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.