ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

12.000 φίλαθλοι στη Λεωφόρο

Τόσος κόσμος υπολογίζεται στο αποψινό παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Γκαμπάλα.

12.000 φίλαθλοι στη Λεωφόρο

Οι φίλοι της ομάδας θέλουν να στηρίξουν το “τριφύλλι” στο σημερινό πρώτο ευρωπαϊκό ματς με την Γκαμπάλα και θα δώσουν δυναμικό “παρών” στο γήπεδο. Μπορεί να μην υπάρχει η θέρμη του παρελθόντος, μπορεί η κριτική στη διοίκηση να είναι έντονη, η παρουσία, όμως, στις κερκίδες του γηπέδου από τον κόσμο είναι απαραίτητη, ειδικά σε ματς τέτοιας κρισιμότητας.

Υπολογίζεται ότι απόψε στο “Απόστολος Νικολαϊδης” θα βρεθούν περίπου 12.000 οπαδοί του Παναθηναϊκού και θα προσπαθήσουν με τη φωνή τους να “σπρώξουν” την ομάδα προς τη νίκη, στο πρώτο ματς της σειράς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.