ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Γκριγκόρτσουκ: «Θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο το σκορ…»

Ο τεχνικός της Γκαμπάλα αναφέρθηκε στο γεγονός πως ο δείκτης του σκορ θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερος, τονίζοντας πως στη ρεβάνς, η ομάδα του θα προσπαθήσει να παίξει καλό ποδόσφαιρο.

Γκριγκόρτσουκ: «Θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο το σκορ...»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γκριγκόρτσουκ:

Για την εξέλιξη του ματς: «Εμείς χάσαμε έστω και με 1-0, οπότε δεν μπορείς να είσαι ευτυχισμένος. Το σκορ μπορούσε να ήταν πιο υψηλό αλλά έμεινε στο 1-0. Μου κάνετε πλάκα σε αυτό, αλλά και εγώ μπορώ να κάνω πλάκες».

Για όλα όσα είδε από τον Παναθηναϊκό: «Ήταν όλα αναμενόμενα και η τακτική και η στρατηγική. Υπήρχαν κάποιες κινήσεις που ήταν καινούργιες, αλλά σε γενικές γραμμές δεν ήταν κάτι άλλο».

Για το αν ήταν εκνευρισμένος από την ήττα: «Η δική μου συμπεριφορά στο ματς οφείλεται στο ότι θα μπορούσαμε να κάνουμε κάποια πράγματα καλύτερα και να αποδώσουμε καλύτερα. Παρόλο που ο Παναθηναϊκός είχε υπεροχή, εγώ νομίζω πως στην κατάσταση που είμαστε στη ρεβάνς μπορούμε να επιτεθούμε και να παίξουμε αυτό που μπορούμε».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.198 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το αν είναι ικανοποιημένος από την ομάδα του: «Και σήμερα μπορούσαμε να παίξουμε διαφορετικά και όχι με τις αντεπιθέσεις. Ο αντίπαλος είχε την υπεροχή σήμερα, αλλά αυτό δεν ήταν αιτία που παίξαμε με αντεπιθέσεις. Νομίζω πως στο Μπακού μπορούμε να κάνουμε άλλο παιχνίδι».

Για τα ποσοστά πρόκρισης: «Δεν θα σας πω αριθμούς, όμως εμείς μπορούμε να παίξουμε διαφορετικά και στο γήπεδό μας θα προσπαθήσουμε και έχουμε πιθανότητα να προκριθούμε. Παρόλο που σήμερα το παιχνίδι εξελίχθηκε έτσι, θα επιδιώξουμε την πρόκριση στη ρεβάνς».

Για το αν θα κάνει αλλαγές στη ρεβάνς: «Δεν μπορώ να πω από τώρα ποιος θα παίξει. Ανάλογα με την κατάσταση του κάθε παίκτη εκείνη τη μέρα θα αποφασίσω για το σχήμα. Θα προσπαθήσω να παίξουμε άλλο ποδόσφαιρο, όχι αυτό που δείξαμε σήμερα και θα επιδιώξουμε την πρόκριση».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.