ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Χατζηγιοβάνης: «Νικήσαμε, αυτό είναι που μετράει…»

Για τον Τάσο Χατζηγιοβάνη, σημασία έχει ότι ο Παναθηναϊκός έκανε το πρώτο βήμα πρόκρισης στη Λεωφόρο και πως τα πάντα θα κριθούν στο Μπακού.

Χατζηγιοβάνης: «Νικήσαμε, αυτό είναι που μετράει...»

«Είτε με 1-0, είτε 2-0, είτε 3-0, αυτό που μετράει είναι ότι νικήσαμε. Πήραμε τη νίκη και στο γήπεδο της Γκαμπάλα θα κριθούν όλα. Παίζαμε από τα άκρα και βγάλαμε αρκετές φάσεις. Αυτός ήταν ο στόχος. Κάναμε καλό παιχνίδι και δείξαμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα. Είχαμε ευκαιρίες για ακόμη ένα ή δύο γκολ με τον Λουντ αλλά δεν ήρθαν. Το καλό είναι όμως ότι δεν δεχτήκαμε και γκολ», ήταν το σχόλιο του νεαρού άσου για το πρώτο ματς με τους Αζέρους.

Παράλληλα, ο Χατζηγιοβάνης δεν δίστασε να αναφερθεί στην εμπιστοσύνη που του δείχνει ο Μαρίνος Ουζουνίδης, σχολιάζοντας χαρακτηριστικά: «Με βοηθάει κάθε φορά ο κόουτς. Δεν έχω το άγχος των πρώτων αγώνων και παιχνίδι με παιχνίδι μου βγαίνει καλύτερα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.