ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Πούκι, ο εκλεκτός! (vid)

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Φινλανδός επιθετικός της Μπρόντμπι, Τεέμου Πούκι είναι ο εκλεκτός για την επίθεση του Παναθηναϊκού με τον παίκτη να θέλει να φορέσει τα πράσινα και να πιέζει την ομάδα του να τον δώσει.

Πούκι, ο εκλεκτός! (vid)

O 27χρονος σκόρερ, που είναι γνωστός από τις περσινές αναμετρήσεις των “πράσινων” με την Μπρόντμπι, είναι ο νούμερο ένα στόχος της ομάδας του Μαρίνου Ουζουνίδη για την επίθεση. Πρόκειται για μια εξαιρετική περίπτωση ποδοσφαιριστή που έχει ξεχωρίσει ο Ελληνας τεχνικός και οι συνεργάτες του και μάλιστα, έπειτα από επαφές που έχουν γίνει, ο ίδιος είναι θετικός στο να φορέσει τα πράσινα.

Το μεγάλο ζήτημα είναι οι απαιτήσεις της Μπρόντμπι. Ο παίκτης έχει ένα χρόνο συμβόλαιο ακόμα, ενώ πριν από λίγες ημέρες αρνήθηκε πρόταση επέκτασης συμβολαίου από τους Δανούς.

Η περίπτωση μόνο εύκολη δεν είναι και τα πάντα θα εξαρτηθούν από τις διαπραγματεύσεις ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Μπρόντμπι. Τις επόμενες ημέρες το τοπίο θα ξεκαθαρίσει και το σίγουρο είναι ότι αν γίνει μια τέτοια κίνηση, οι “πράσινοι” θα ανεβάσουν κατά πολύ την ποιότητά τους στη γραμμή κρούσης.

Mπερνάρ:  «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό»
Mπερνάρ: «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό» 10.237 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο διεθνής άσος, που μετρά 54 συμμετοχές και 9 γκολ με την εθνική του ομάδα, έχει θητεία σε Σεβίλλη, Σάλκε και Σέλτικ και τέθηκε αντιμέτωπος με τον Παναθηναϊκό πέρσι. Τη σεζόν που πέρασε είχε 29 γκολ και 10 ασίστ σε 46 εμφανίσεις.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...