ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Στη Δανία για Πούκι άνθρωπος του Παναθηναϊκού

Προχωράει το θέμα του Πούκι στον Παναθηναϊκό, καθώς οι Δανοί επιβεβαιώνουν τις επαφές της Μπρόντμπι με τον Παναθηναϊκό - Ταξίδι ανθρώπου του "τριφυλλιού" στη χώρα για τη μεταγραφή.

Στη Δανία για Πούκι άνθρωπος του Παναθηναϊκού

Τρέχει τις εξελίξεις για το θέμα του Τέεμου Πούκι ο Παναθηναϊκός. Οπως σας γράψαμε νωρίτερα, ο Φινλανδός επιθετικός της Μπρόντμπι αποτελεί τον νούμερο ένα στόχο του “τριφυλλιού” για την επίθεση και γίνονται προσπάθειες σοβαρές για να αποκτηθεί ο 27χρονος άσος που έχει ένα ακόμη χρόνο συμβόλαιο με την ομάδα του.

Τα νεότερα έχουν να κάνουν με την επιβεβαίωση από τη Δανία. Οι δημοσιογράφοι της χώρας επιβεβαιώνουν τις επαφές της ελληνικής ομάδας με την Μπρόντμπι για τον ξανθομάλλη σκόρερ και σύμφωνα με το ρεπορτάζ μέχρι τη Δευτέρα το θέμα θα έχει τελειώσει θετικά ή αρνητικά για τους “πράσινους”. Οπως τονίζεται και από τους Δανούς, άνθρωπος του Παναθηναϊκού βρίσκεται εκεί για να έχει συνάντηση με τον τεχνικό διευθυντή της Μπρόντμπι, Τρόελς Μπεχ, και να συζητηθεί το θέμα της πιθανής μετακίνησης του ποδοσφαιριστή στους “πράσινους”.

Μέσα στο επόμενο διήμερο όλα θα γίνουν γνωστά. Ο Φινλανδός είναι ο μεγάλος στόχος για την κορυφή της επίθεσης και οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού θα κάνουν τις προσπάθειές τους για να τον ντύσουν στα πράσινα, έχοντας, μάλιστα, ως “όπλο” την επιθυμία του παίκτη να έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό του “τριφυλλιού”.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.672 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.