ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Αυτά θα προσφέρει ο Μήτογλου (Vid)

«Δολοφονικό» σουτ από μακριά, κινήσεις τόσο με πρόσωπο όσο και με πλάτη στο καλάθι είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά του Κώστα Μήτογλου.

Αυτά θα προσφέρει ο Μήτογλου (Vid)

Ένας αθλητής με φοβερά φυσικά προσόντα, αλλά και αδυναμίες φυσικά, μπορεί να εξελιχθεί σε ένα σύγχρονο φόργουορντ, καλύπτοντας σχεδόν τρεις θέσεις, αφού μπορεί να παίζει στο «4», ωστόσο έχει κινήσεις και για το «3», αλλά και για το «5».

Τα scouting report που τον ακολουθούν κάνουν λόγο για έναν παίκτη με «κρύο» αίμα, φοβερή αυτοπεποίθηση και κινήσεις που θυμίζουν κοντό… παίκτη.

Ο 21χρονος Θεσσαλονικιός, έχει όλα τα φόντα να πρωταγωνιστήσει στο ευρωπαϊκό μπάσκετ και ο Παναθηναϊκός αποτελεί τη μεγάλη του ευκαιρία να το δείξει.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.578 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μπορεί να «προσδιορίζεται» ως 4αρι, ωστόσο το κορμί του μπορεί να τον βοηθήσει να παίξει και πιο χαμηλά (στο 3 κατά συνθήκη) ακόμα και στο «5» σε πιο light και ευέλικτα σχήματα.

Μαζί με Όγκαστ, Γκιστ, Σίνγκλετον, Γκάμπριελ και Βουγιούκα, ο Μήτογλου μπορεί να συνεργαστεί και να δείξει το ταλέντο του ποικιλοτρόπως. Εξαιρετικός σουτέρ, με φοβερό «καρπό» (άψογη τεχνική και καμπύλη), μαχητής στις διεκδικήσεις των ριμπάουντ, πολύ καλός τόσο με πλάτη όσο και με πρόσωπο.

Στις αδυναμίες του το γεγονός πως δεν είναι και ο πιο γρήγορος παίκτης, ενώ στην άμυνα απέναντι σε βαριά πεντάρια ενδεχομένως να έχει θέμα, καθώς η εμπειρία του από το NCAA τον έχει φέρει απέναντι σε αθλητικούς ψηλούς κυρίως. Η απειρία του οπωσδήποτε αποτελεί ένα μειονέκτημα, ωστόσο όλοι κάποτε ξεκινούν στο υψηλό επίπεδο και στην πορεία αποκτούν την απαιτούμενη πείρα, παίζοντας συνεχώς.

Δείτε ένα χαρακτηριστικό βίντεο με τα κατορθώματα του Κώστα Μήτογλου για να πάρετε μια γεύση απ’ αυτά που μπορεί να κάνει.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.