ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ένας killer από το κουτί…

Ο Τέεμου Πούκι είναι ένας πραγματικός killer μέσα στο κουτί.

Ένας killer από το κουτί...

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει διεξοδικά… την περίπτωση του Φινλανδού γκολτζή Τέεμου Πούκι της Μπρόντμπι, όπως ενημερωθήκατε νωρίτερα το πρωί από το panathinaikos24.gr, του οποίου το προφίλ ταιριάζει γάντι… στο τριφύλλι. Σέντερ φορ περιοχής, έχει πετύχει το 98% τον τερμάτων του μέσα από αυτή, αποτελεί την ενδεδειγμένη λύση ως αντι-Μπεργκ στον Παναθηναϊκό.

Από τα χαμηλά της Κακόνεν στην χώρα των χιλίων λιμνών, η Σεβίλλη εντόπισε με τα λαγωνικά της… τον Πούκι και με συνοπτικές διαδικασίες τον έκανε δικό της το 2008. 3 γκολ σε 17 ματς στους Ισπανούς και επιστροφή πίσω στο Ελσίνκι καθώς το απαιτητικό ισπανικό πρωτάθλημα αποδείχτηκε δύσκολο για αυτόν.

Στην Ελσίνκι τα κάνει όλα και συμφέρει με 18 γκολ σε 33 ματς, ενώ μοίρασε και δέκα ασίστ. Η Σάλκε θα τον δει και θα τον αποκτήσει. Σάλκε και εν συνεχεία Σέλτικ για τον Φινλανδό, ο οποίος δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί, ωστόσο η Δανία θα αποτελέσει την “Ιθάκη” του.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.511 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Με μόλις 17 γκολ σε δύο χρόνια σε Γερμανία και Σκωτία, η χρηματιστηριακή αξία του Πούκι θα μειωθεί αισθητά και εκείνος αντιλαμβάνεται πια πως θα πρέπει να τα κάνει όλα από την αρχή.

Στην Δανία και την Μπρόντμπι (από το 2015) έχει “ματώσει” τα αντίπαλα δίχτυα συνολικά 56 φορές σε 125 ματς, έχοντας μοιράσει και 13 ασίστ. Ο Πούκι μοιάζει να βρίσκεται στο καλύτερο σημείο της καριέρας του και ο Παναθηναϊκός δείχνει πως μπορεί να είναι η ομάδα που θα τον απογειώσει…

Ο 27χρονος φορ, είναι στα ντουζένια του, είναι αυτό ακριβώς που λείπει από τον Παναθηναϊκό και πιθανή μετακίνηση του στο τριφύλλι, μπορεί να κάνει τους οπαδούς της ομάδας να ξεχάσουν γρήγορα τον Μάρκους Μπεργκ, όσο δύσκολο και αν είναι αυτό…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.