ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κρίσιμη η Κυριακή

Αύριο αναμένονται εξελίξεις για Πούκι

Αύριο το ραντεβού ανάμεσα στον άνθρωπο του Παναθηναϊκού με τη διοίκηση της Μπρόντμπι.

Αύριο αναμένονται εξελίξεις για Πούκι

Εξελίξεις αναμένονται αύριο Κυριακή (30/7) αναφορικά με το θέμα του Τέεμεν Πούκι, με τους πράσινους να διαπραγματεύονται τη μεταγραφή του Φινλανδού στράικερ, με τον οποίο έχουν συμφωνήσει, ωστόσο το «αγκάθι» στο όλο θέμα είναι η Μπρόντμπι με τις υπέρογκες απαιτήσεις της.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, αύριο επίκειται συνάντηση του ανθρώπου του Παναθηναϊκού, που βρίσκεται στη Δανία, με τους ανθρώπους της Μπρόντμπι, προκειμένου να συζητήσουν το θέμα του Πούκι.

Ο Φιλανδός θέλει Παναθηναϊκό… αρνήθηκε προσφάτως πρόταση επέκτασης από τους Δανούς (το συμβόλαιό του λήγει το 2018), ωστόσο τα χρήματα που απαιτούν οι Δανοί είναι πάρα πολλά (γύρω στο 1,5 εκ. ευρώ), την ίδια στιγμή που ο Παναθηναϊκός προσφέρει λιγότερα.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 67.797 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η προσφορά των πράσινων στον παίκτη είναι για 500.000 ετησίως (τριετές συμβόλαιο), ωστόσο αν δεν καμφθούν οι απαιτήσεις της Μπρόντμπι το πράγμα μπορεί να μπλέξει. Γι’ αυτό και το αυριανό ραντεβού όπου θα ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Ο ποδοσφαιριστής αρέσει πολύ στον Ουζουνίδη, τον θεωρεί ιδανικό αντί-Μπεργκ και δε φαίνεται να τον ενοχλεί το γεγονός πως δε θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, εφόσον περάσει το τριφύλλι το εμπόδιο της Γκαμπάλα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...