ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΘΕΜΑ

Το φρέσκο «αίμα» του Παναθηναϊκού

Πως θα σας φαινόταν στο μέλλον μια εξάδα του Παναθηναϊκού, αποτελούμενη από Μποχωρίδη, Λούντζη, Χαραλαμπόπουλο, Αντετοκούνμπο, Μήτογλου, Όγκαστ στο πλευρό των Καλάθη-Παππά και έξι πολύ δυνατούς ξένους παίκτες;

Το φρέσκο «αίμα» του Παναθηναϊκού

Το καλοκαίρι του ’12, ο Παναθηναϊκός άλλαξε και άλλαξε πολύ. Το… τρένο των νέων καλών Ελλήνων παικτών το είχε χάσει το «τριφύλλι» και είχε επιβιβαστεί εγκαίρως σε αυτό ο Ολυμπιακός, ο οποίος έδρεψε τους καρπούς… της τότε επένδυσής του.

Οι πράσινοι πέντε χρόνια μετά, έχουν φτάσει σε ένα πολύ καλό επίπεδο «επενδύσεων» σε νέους έλληνες παίκτες έχοντας στο πλευρό τους… τον καταλληλότερο άνθρωπο για αυτή τη δουλειά, τον Τσάβι Πασκουάλ.

Ο Παναθηναϊκός διαθέτει αυτή τη στιγμή επτά μεγάλα στοιχήματα (έρχονται κι’ άλλοι από πίσω όπως ο Καλαϊτζάκης πχ), που οφείλει να τα κερδίσει. Αυτό είναι το μεγάλο στοίχημα για τον «εξάστερο», αυτό είναι το «κέντρο του κόσμου» για τον Παναθηναϊκό, να κερδίσει αυτούς τους παίκτες και να φτιάξει την ομάδα της επόμενης δεκαετίας και όχι μόνο…

Τι πρέπει να προσέξει ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ
Τι πρέπει να προσέξει ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ 327 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος

Ο «χρυσός» Βασίλης έχει σαρώσει τα πάντα με τις μικρές εθνικές ομάδες, ωστόσο στον Παναθηναϊκό δεν έχει καταφέρει να καθιερωθεί. Ο δανεισμός του φέτος, αποσκοπεί στο να τον ξεμπλοκάρει ψυχολογικά κυρίως και με την επιστροφή του να καταφέρει να καθιερωθεί. Αναμφίβολα ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού μπάσκετ.

Μιχάλης Λούντζης

Συνοδοιπόρος του Χαραλαμπόπουλου στις εθνικές. Διαθέτει το κορμί, τα αθλητικά προσόντα, ενώ δείχνει πως είναι ένα παιδί σοβαρό και συνεσταλμένο. Και αυτός προορίζεται για δανεικός. Ο Παναθηναϊκός τον πιστεύει πάρα πολύ…

Λευτέρης Μποχωρίδης

Όχι και τόσο νέος πια… ωστόσο έχει τρομακτικά προσόντα. Λίγο η ατυχία, λίγο οι συγκυρίες, τον έφεραν πίσω σε σχέση με αυτό που ήταν στον Άρη. Ο Τσάβι Πασκουάλ το δίνει ψήφο εμπιστοσύνης… και φέτος πρέπει να είναι η χρονιά του.

Θανάσης Αντετοκούνμπο

Στα 25 του πια, δε θεωρείται ταλέντο, ωστόσο έχει κάνει άλματα τα τελευταία χρόνια. Με όπλο την αθλητικότητα και τα πλούσια φυσικά προσόντα, μπορεί να μετατραπεί σε έναν «εξολοθρευτή» στην άμυνα. Αν βελτιώσει το σουτ και το φτάσει σε επίπεδα ενός γκαρντ, τότε θα μιλάμε για έναν ολοκληρωμένο παίκτη.

Κώστας Μήτογλου

Ο καλύτερος νέος παίκτης που κυκλοφορούσε… στην αγορά. Τον παίρνει ο Παναθηναϊκός και σφραγίζει… το μέλλον του. Πολλοί τον συγκρίνουν με το στιλ του Φώτση. Κανείς δεν ξέρει αν θα φτάσει στο επίπεδο του Batman, ωστόσο είναι ό,τι καλύτερο στους νέους Έλληνες παίκτες. Μια πραγματική φλέβα χρυσού.

Ζακ Όγκαστ

Οι εμφανίσεις του είτε στα summer leagues, είτε στους συλλόγους που έχει παίξει, πιστοποιούν το γεγονός, πως μιλάμε για ένα σύγχρονο ψηλό. Το όνειρό του για το ΝΒΑ, δε διασφαλίζει μακροζωία… στον Παναθηναϊκό, ωστόσο ο Όγκαστ μπορεί να εξελιχθεί στο επόμενο μεγάλο πεντάρι της Εθνικής, παρέα με τον Παπαγιάννη.

Σκεφτείτε λοιπόν πως θα ήταν ο Παναθηναϊκός του μέλλοντος με αυτούς τους παίκτες συν Καλάθη-Παππά και έξι πολύ δυνατούς ξένους. Αντιλαμβάνεστε λοιπόν γιατί είναι το μεγάλο στοίχημα των πράσινων αυτά τα παιδιά. Και εκεί πρέπει να δοθεί ΟΛΟ το βάρος…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.