ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δηλώσεις

«Σε ένα από τα κορυφαία κλαμπ στον κόσμο ο Μήτογλου»!

Τα καλύτερα λόγια είχε να πει ο προπονητής του Κώστα Μήτογλου στο Wake Forest, Ντάνι Μάνινγκ μιλώντας στην ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου, όπου ανακοινώθηκε και επίσημα η αποχώρηση του Έλληνα άσου.

«Σε ένα από τα κορυφαία κλαμπ στον κόσμο ο Μήτογλου»!

Το εγκώμιο του Κώστα Μήτογλου έπλεξε ο προπονητής του στο Wake Forest, Ντάνι Μάνινγκ. Ο πρώην πλέον προπονητής του αναφέρθηκε στον 21χρονο άσο με τα καλύτερα λόγια, τόνισε πως πήγε σε μια από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου, ενώ δεν έκρυψε τη… στεναχώρια του για το  γεγονός πως ο Μήτογλου δε θα βρίσκεται του χρόνου στην ομάδα του.

«Είμαστε περήφανοι για τον Ντίνο και γνωρίζουμε ότι αυτή είναι μία εξαιρετική ευκαιρία για γι’ αυτόν να επιστρέψει στη χώρα του και να παίξει για ένα από τα κορυφαία κλαμπ στον κόσμο. Ενσωματώθηκε στο πρόγραμμά μας και αποζημιώνεται γι’ αυτόν.

Ο Ντίνος είναι ένα σπουδαίο παιδί που δεν ήταν τόσο ψηλά όταν τον στρατολογήσαμε., αλλά με σκληρή δουλειά στο Wake Forest ήταν σε θέση να πραγματοποιήσει το όνειρό του και να παίξει ως επαγγελματίας.

Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως
Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως 61.293 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρ’ όλο που είμαστε απογοητευμένοι που βλέπουμε παιδιά να εγκαταλείπουν το πρόγραμμά μας, είμαστε περήφανοι που μπορούμε να τους βοηθήσουμε να φτάσουν σε ένα σημείο όπου θα μπορούν να υπογράψει ένα συμβόλαιο που θα αλλάξουν τα πράγματα για τις οικογένειές τους στις γενιές που έρχονται».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.