Το εγκώμιο του Κώστα Μήτογλου έπλεξε ο προπονητής του στο Wake Forest, Ντάνι Μάνινγκ. Ο πρώην πλέον προπονητής του αναφέρθηκε στον 21χρονο άσο με τα καλύτερα λόγια, τόνισε πως πήγε σε μια από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου, ενώ δεν έκρυψε τη… στεναχώρια του για το  γεγονός πως ο Μήτογλου δε θα βρίσκεται του χρόνου στην ομάδα του.

«Είμαστε περήφανοι για τον Ντίνο και γνωρίζουμε ότι αυτή είναι μία εξαιρετική ευκαιρία για γι’ αυτόν να επιστρέψει στη χώρα του και να παίξει για ένα από τα κορυφαία κλαμπ στον κόσμο. Ενσωματώθηκε στο πρόγραμμά μας και αποζημιώνεται γι’ αυτόν.

Ο Ντίνος είναι ένα σπουδαίο παιδί που δεν ήταν τόσο ψηλά όταν τον στρατολογήσαμε., αλλά με σκληρή δουλειά στο Wake Forest ήταν σε θέση να πραγματοποιήσει το όνειρό του και να παίξει ως επαγγελματίας.

Παρ’ όλο που είμαστε απογοητευμένοι που βλέπουμε παιδιά να εγκαταλείπουν το πρόγραμμά μας, είμαστε περήφανοι που μπορούμε να τους βοηθήσουμε να φτάσουν σε ένα σημείο όπου θα μπορούν να υπογράψει ένα συμβόλαιο που θα αλλάξουν τα πράγματα για τις οικογένειές τους στις γενιές που έρχονται».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου