ΚΛΕΙΣΙΜΟ
BLOG

Ο Μήτογλου δεν είναι Φώτσης

Η υπερβολή είναι το εθνικό μας σπορ. Γράφει ο Γιάννης Μιχαλάκης.

Ο Μήτογλου δεν είναι Φώτσης

Ήρθε και ο Κώστας Μήτογλου και πλέον απομένει (;) μία ακόμα μεταγραφική κίνηση προκειμένου να κλείσει και οριστικά το ρόστερ του Παναθηναϊκού για την επόμενη χρονιά. Για την ομάδα όμως και το ρόστερ θα αναφερθούμε όταν αυτό θα έχει ολοκληρωθεί στο 100% και θα μπορούμε να κάνουμε τις πρώτες εκτιμήσεις.

Με αφορμή την απόκτηση ενός από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού μπάσκετ, του Κώστα Μήτογλου, τα όσα γράφτηκαν/ακούστηκαν αγγίζουν ή και ξεπερνούν τα όρια της υπερβολής. Και φυσικά μιλώ για τον Αντώνη Φώτση.

Ο Φώτσης είναι μια σημαία για τον Παναθηναϊκό, ανήκει εκεί όπου έχουν τοποθετηθεί ο Αλβέρτης, ο Διαμαντίδης, ο Τσαρτσαρης και ο Μπατίστ. Δεν είναι απλά τα πράγματα… και είναι ιεροσυλία να σκέφτεται έστω και ένας πως ένας 21χρονος ταλαντούχος παίκτης που υπέγραψε χθες το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο θα είναι ο αντί-Φώτσης, επειδή απλά μοιάζουν λίγο στο στιλ παιχνιδιού.

Το 1-6 κάνει ακόμα πιο γλυκό το 1-3 και η απαξίωση, που έγινε αποθέωση!
Το 1-6 κάνει ακόμα πιο γλυκό το 1-3 και η απαξίωση, που έγινε αποθέωση! 1.964 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Προσωπικά είμαι φαν του Κώστα Μήτογλου, μ’ αρέσει πολύ σαν παίκτης και πιστεύω πως έχει όλες τις προϋποθέσεις να τα καταφέρει. Αλλά θα πρέπει να περιμένουμε και να δούμε. Ο Φώτσης από το ’97 και μετά, έχει κατακτήσει τα πάντα, έχει παίξει μαζί και απέναντι στους κορυφαίους, έχει διδαχθεί από τους κορυφαίους, έχει το εκπληκτικό και φοβερό 40% στα τρίποντα στην καριέρα του, ενώ είναι μακράν ο πιο «αναίσθητος» σουτέρ που έχει αναδείξει το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Ο ορισμός του κρύου αίματος.

Συνεπώς κάθε σύνδεση στο μυαλό οποιουδήποτε του Μήτογλου με τον Φώτση, αδικεί κατάφορα τον Batman. Αν ο Μήτογλου καταφέρει και κάνει και καλύτερα, εδώ να είμαστε πρώτα ο Θεός να τον αποθεώσουμε και να τον τοποθετήσουμε στη θέση που του αξίζει. Μέχρι τότε, θα είναι ο ταλαντούχος παίκτης που θα προσπαθήσει να σηκώσει το τεράστιο βάρος της φανέλας του Παναθηναϊκού, όπως έκανε κάποτε ο Φώτσης με το καλημέρα…

ΥΓ.: Κατά την προσωπική μου άποψη ο Φώτσης έπρεπε να μείνει στην ομάδα με κάθε τρόπου και κόστος. Είναι σημαία και οι σημαίες πρέπει να μένουν ψηλά. Το θεωρώ ιστορικό λάθος του Παναθηναϊκού από τη στιγμή που ο Batman δεν ήθελε να τελειώσει την καριέρα του και να συνεχίσει. Έπρεπε να συνεχίσει με τα πράσινα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...