ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Υπάρχει έντονος ανταγωνισμός για τον Φινλανδό

Σήμερα οι εξελίξεις με Πούκι

Κρίσιμη η σημερινή μέρα για την υπόθεση του Τέεμου Πούκι. Τι είπε ο τεχνικός διευθυντής Μπρόντμπι.

Σήμερα οι εξελίξεις με Πούκι

Ημέρα κρίσης… η σημερινή όσον αφορά το τι μέλλει γενέσθαι με τον Τέεμου Πούκι, που είναι ο εκλεκτός του Μαρίνου Ουζουνίδη για τη φανέλα με το νούμερο “9”.

Όπως ενημερωθήκατε χθες από το panathinaikos24.gr, άνθρωπος του Παναθηναϊκού βρίσκεται στη Δανία, προκειμένου να διαπραγματευτεί με την διοίκηση των Δανών, την ίδια στιγμή που όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, οι πράσινοι τα έχουν βρει με τον παίκτη, προσφέροντάς του συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με απολαβές που αγγίζουν τις 600.000 για κάθε χρόνο.

Μιλώντας στην “Πράσινη” ο τεχνικός διευθυντής της Μπρόντμπι, Τρόελς Μπεχ, αποκάλυψε πως υπάρχουν αρκετές ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτησή του. «Θα σας απογοητεύσω. Το μόνο που μπορώ να πω αυτή τη στιγμή είναι πως υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για τον Πούκι από πολλές ομάδες. Είναι λογικό από τη στιγμή που μιλάμε για έναν παίκτη της αξίας του. Αν θέλετε μπορείτε να με πάρετε πάλι αύριο (σήμερα)».

Mπερνάρ:  «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό»
Mπερνάρ: «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό» 10.233 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Συνεπώς η σημερινή μέρα θα κρίνει εν πολλοίς το τι θα γίνει με τον Παναθηναϊκό να στοχεύει στο να ρίξει τις απαιτήσεις της Μπρόντμπι για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή, οι οποίες φέρεται να είναι κοντά στο 1,5 εκ. ευρώ, ποσό απαγορευτικό για τους πράσινους.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...