ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Κρίσιμες ώρες για Πούκι

Αποφασισμένοι να κάνουν την υπέρβαση είναι οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού στις διαπραγματεύσεις με την Μπρόντμπι για τον 27χρονο άσο.

Κρίσιμες ώρες για Πούκι

Ο Φινλανδός επιθετικός θέλει να ντυθεί στα πράσινα και είναι θετικός στην πρόταση της ομάδας για τριετές συμβόλαιο, με ετήσιες αποδοχές 500.000 ευρώ. Τα πάντα, πλέον, θα εξαρτηθούν από τις σημερινές διαπραγματεύσεις ανάμεσα στον άνθρωπο του “τριφυλλιού” που βρίσκεται στη Δανία και τον αθλητικό διευθυντή της Μπρόντμπι.

Οι Δανοί, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ της χώρας, ζητούν περίπου 1.5 εκατομμύριο ευρώ και μένει να δούμε τι μέλλει γενέσθαι σήμερα. Οι πληροφορίες, πάντως, αναφέρουν ότι από τον Παναθηναϊκό είναι αποφασισμένοι για οικονομική υπέρβαση για τον Πούκι, ο οποίος αποτελεί διακαή πόθο του Μαρίνου Ουζουνίδη. Μέχρι αργά το βράδυ περιμένουμε τις εξελίξεις.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.