ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΓΙΑ ΓΚΑΜΠΑΛΑ

Δύσκολο του Κουτρουμπή

Σχεδόν απίθανη είναι η συμμετοχή του Γιώργου Κουτρουμπή στη ρεβάνς με την Γκαμπάλα.

Δύσκολο του Κουτρουμπή

Ο αμυντικός του Παναθηναϊκού  έχασε το πρώτο ματς λόγω επέμβασης για αφαίρεση σκωληκοειδίτιδας και χθες έκανε ατομικό, στην επιστροφή της ομάδας στις προπονήσεις μετά το ρεπό του Σαββάτου.

Σήμερα θα του κοπούν τα ράμματα και ο παίκτης δοκιμάσει να γυμναστεί. Αν ο Κουτρουμπής νιώσει καλά, τότε ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα τον πάρει μαζί του στην αποστολή της αναμέτρησης, αλλά και πάλι θεωρείται πολύ δύσκολο το να παίξει στο παιχνίδι. Η λογική λέει ότι θέση στα στόπερ θα πάρει ξανά ο Κολοβέτσιος.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.