ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Οριστικά στην Cosmote TV ο Παναθηναϊκός Superfoods

Αλλάζει τηλεοπτική στέγη το τριφύλλι.

Οριστικά στην Cosmote TV ο Παναθηναϊκός Superfoods

Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, επιβεβαίωσε πως ο Παναθηναϊκός άλλαξε τηλεοπτική στέγη και πλέον οι εντός έδρας αγώνες του θα καλύπτονται από την Cosmote TV.

Στο έκτακτο Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ με θέμα τα τηλεοπτικά δικαιώματα των ομάδων για το επόμενο πρωτάθλημα, ο πρόεδρος της διοργάνωσης, επί της ουσίας επιβεβαίωσε την συμφωνία Παναθηναϊκού και Cosmote TV, με το κανάλι να πληρώνει 1,3 εκ. ευρώ προκειμένου να πάρει τα δικαιώματα των νταμπλούχων.

Όπως ανέφερε ο κ. Γαλατσόπουλος, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ενημέρωσαν τον ΕΣΑΚΕ πως έχουν συμφωνήσει με το συνδρομητικό κανάλι, ωστόσο δεν έχουν πέσει ακόμα οι υπογραφές, κάτι που αναμένεται να συμβεί λίαν συντόμως.

Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς!
Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς! 25.100 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι υπόλοιπες ομάδες της Α1 (πλην Ολυμπιακού και ΑΕΚ που “ανήκουν” στην Cosmote TV), όπως προκύπτει από τις πληροφορίες, θα βρουν τηλεοπτική στέγη στην ΕΡΤ, με το τοπίο… να αλλάζει άρδην όσον αφορά τις μεταδόσεις των αγώνων της Basket League.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.