ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Εκδικάστηκε η προσφυγή του Τελάντερ

Οι δύο πλευρές δεν έφτασαν σε συμβιβασμό και η υπόθεση εκδικάστηκε, με την απόφαση να αναμένεται εντός ολίγων ημερών.

Εκδικάστηκε η προσφυγή του Τελάντερ

Ο Ράσμους Τελάντερ, κατέθεσε προσφυγή κατά του Παναθηναϊκού, για τα οφειλόμενα χρήματα ζητώντας επιπροσθέτως και το υπόλοιπο του συμβολαίου του για τον τελευταίο χρόνο.

Οι πράσινοι προσπάθησαν να έρθουν σε συμβιβασμό με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό, συνεπώς η υπόθεση οδηγήθηκε στις δικαστικές αίθουσες. Η απόφαση της έδρας αναμένεται σε λίγες μέρες.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.