ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΠΑΦΕΣ

Πάει καλά του Πούκι

Σε καλό σημείο οι διαπραγματεύσεις Παναθηναϊκού-Μπρόντμπι για τον Πούκι. Κοντά στο 1,5 εκατομμύριο ευρώ δίνουν οι "πράσινοι" για τον παίκτη

Πάει καλά του Πούκι

Οι διαπραγματεύσεις των δυο πλευρών συνεχίζονται, αυτή τη φορά εξ’ αποστάσεως, καθώς σύμφωνα με τους Δανούς, ο άνθρωπος του Παναθηναϊκού επέστρεψε στη βάση του.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η συμφωνία είναι κοντά, με το τριφύλλι να δίνει 1,5 εκατομμύριο ευρώ. Οι άνθρωποι της Μπρόντμπ έχουν ζητήσει να κρατήσουν τον Πούκι στα δύο σημαντικά παιχνίδια που έχουν μπροστά τους, με την Χάιντουκ στην Κροατία για τον γ’ προκριματικό γύρο του Europa League και το ντέρμπι της Κυριακής με την Κοπεγχάγη. Οι “πράσινοι” δεν έχουν κανένα πρόβλημα.

Αν όλα πάνε καλά και κλείσει η συμφωνία κοντά στο 1,5 εκατομμύριο, ο Πούκι θα έρθει στην Αθήνα την επόμενη εβδομάδα για να περάσει τις ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.477 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...