ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Μεγάλο ενδιαφέρον για Τελάντερ»

Ο εκπρόσωπος του Ράσμους Τελάντερ, μίλησε σε μέσο της Δανίας για το μέλλον του πελάτη του.

«Μεγάλο ενδιαφέρον για Τελάντερ»

Ο Ράσμους Τελάντερ, βρίσκεται στην έξοδο από τον Παναθηναϊκό, έπειτα και από την προσφυγή που κατέθεσε εναντίον των «πράσινων», με την απόφαση να αναμένεται εντός ολίγων ημερών.

Την ίδια στιγμή, ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή, αναφέρθηκε για το μέλλον του παίκτη τονίζοντας πως υπάρχει ενδιαφέρον από πολλές ευρωπαϊκές ομάδες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην ιστοσελίδα tipsbladet.dk:

«Το μόνο που μπορώ να πω αυτή τη στιγμή είναι πως αναζητούμε μία λύση και ελπίζουμε ο Ράσμους να μείνει ελεύθερος μέσα στις επόμενες ημέρες. Υπάρχει αρκετό ενδιαφέρον για τον παίκτη. Ενδιαφέρον από Ιταλία, Βέλγιο, Αγγλία, Ελβετία και φυσικά από ομάδες τις Σκανδιναβίας.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 96.315 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Ράσμους είναι ένας διεθνής παίκτης που διακρίνεται για την δύναμη και την ταχύτητα του, είναι ιδιαίτερα χαρισματικός στο γήπεδο και εφόσον υπάρχει πιθανότητα να αποκτηθεί ως ελεύθερος αποτελεί μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα περίπτωση για πολλούς συλλόγους».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...