ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Με έναν οπαδό στο Αζερμπαϊτζάν ο Παναθηναϊκός!

Ένας οπαδός του Παναθηναϊκού αποφάσισε να κάνει το ταξίδι για να δει τη μεγάλη του αγάπη σήμερα και η ΠΑΕ τον επιβραβεύει.

Με έναν οπαδό στο Αζερμπαϊτζάν ο Παναθηναϊκός!

Ενας 39χρονος φίλος του Τριφυλλιού αποφάσισε να ακολουθήσει την αγαπημένη του ομάδα στο Μπακού ενόψει του σημερινού αγώνα με τη Γκαμπάλα. Ο οπαδός των “πράσινων” πήγε στο Αζερμπαϊτζάν μέσω Κωνσταντινούπολης και η ΠΑΕ αποφάσισε να του κάνει δώρο για να τον επιβραβεύσει. Οι “πράσινοι” θα του δώσουν σήμερα πρόσκληση για το παιχνίδι με την Γκαμπάλα, αλλά και ένα εισιτήριο διαρκείας για τη νέα χρονιά. Πολλά μπράβο και στις δυο πλευρές.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.