ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΥΣ «ΑΝΙΣΧΥΡΟΥΣ» ΟΙ «ΠΡΑΣΙΝΟΙ»

Σήμερα… κληρώνει για τον Παναθηναϊκό

Οι «πράσινοι» θα μάθουν σήμερα την ομάδα η οποία θα σταθεί ως το... τελευταίο εμπόδιο για την είσοδό τους στους ομίλους του Europa League. Ποιοι οι πιθανοί αντίπαλοι του «τριφυλλιού».

Σήμερα... κληρώνει για τον Παναθηναϊκό

Το απόγευμα της Πέμπτης, ο Παναθηναϊκός χρειαζόταν ένα μικρό… θαύμα για να βρεθεί στο γκρουπ των «ισχυρών», εν όψει της σημερινής κλήρωσης.

Εν τέλει, η συντριπτική πλειοψηφία των αποτελεσμάτων… προμόταρε τους «πράσινους» οι οποίοι εν τέλει πλασαρίστηκαν στους «ανίσχυρους», καθώς «στράβωσαν» στο παρά πέντε τα ματς της Μίντιλαντ και της Μπράγκα.

Η… παραμονή του Παναθηναϊκού στο δεύτερο γκρουπ, βάζει δύσκολα στην ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη, καθώς η λίστα με τις ομάδες τις οποίες μπορεί να «διασταυρωθεί» ο σύλλογος στα play off πρόκρισης, περιλαμβάνει αρκετά ισχυρά ονόματα.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 6.491 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το «τριφύλλι» θα μάθει σήμερα, στις 14:00 (ώρα Ελλάδος) τον αντίπαλό του στην τελευταία προκριματική φάση της δεύτερης τη τάξει διασυλλογικής διοργάνωσης, πριν από τους ομίλους.

Οι πιθανοί αντίπαλοι του Παναθηναϊκού:

Ζενίτ (Ρωσία) Ντιναμό Κιέβου (Ουκρανία) Άγιαξ (Ολλανδία) Μπιλμπάο (Ισπανία) Φενέρμπαχτσε (Τουρκία) Μίλαν (Ιταλία) Βικτόρια Πλζεν (Τσεχία) Ρεντ Μπουλ Σάλτσμπουργκ (Αυστρία) Κλαμπ Μπριζ (Βέλγιο) Μπράγκα (Πορτογαλία) Λουντογκόρετς (Βουλγαρία) Κράσνονταρ (Ρωσία) ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ (Λευκορωσία) Έβερτον (Αγγλία) Λέγκια Βαρσοβίας (Πολωνία) Μαρσέιγ (Γαλλία) Ντιναμό Ζάγκρεμπ (Κροατία) Μακάμπι Τελ Αβίβ (Ισραήλ) Αούστρια Βιέννης (Αυστρία) Μίντιλαντ (Δανία) Παρτιζάν (Σερβία)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.