ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Εν αναμονή εξελίξεων για Πούκι

Οι επόμενες ημέρες θα φέρουν τις, οριστικές, εξελίξεις στο θέμα του Τέεμου Πούκι. Τι αναφέρουν τα ΜΜΕ της Δανίας, ποια είναι η στάση της Μπρόντμπι.

Εν αναμονή εξελίξεων για Πούκι

Οι «πράσινοι» πέρασαν νικηφόρα από το Μπακού, επικρατώντας 2-1 της Γκαμπάλα, παίρνοντας την πρόκριση για το γύρο των πλέι οφ και πλέον, ρίχνουν ξανά το βάρος στις εκκρεμείς μεταγραφικές υποθέσεις τους.

Πρώτη σε προτεραιότητα δεν είναι άλλη από την υπόθεση του Τέεμου Πούκι, ο οποίος αποτελεί τον εκλεκτό του Μαρίνου Ουζουνίδη για την κορυφή της επίθεσης. Το ζήτημα του Φινλανδού φορ αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες, με την προσεχή Δευτέρα να φαίνεται ως η καθοριστικότερη ημέρα.

Ο μεν Πούκι έχει έρθει σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό, ωστόσο το «εμπόδιο» που ορθώνεται μεταξύ του ποδοσφαιριστή και του «τριφυλλιού» ακούει στο όνομα Μπρόντμπι. Η νυν ομάδα του Φινλανδού φορ έχει δεχθεί πρόταση ύψους 1.5 εκατ. ευρώ από το «τριφύλλι», η οποία μπορεί αρχικά να απείχε από τις αξιώσεις της (ζητούσε 2.5 εκατ. ευρώ λόγω του ποσοστού που κατέχει η Σέλτικ), ωστόσο, σύμφωνα με τη «Live Sport», τα δεδομένα έχουν αλλάξει.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 66.937 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αφ’ ενός, οι Δανοί έχουν απέναντί τους την επιθυμία του ιδίου του ποδοσφαιριστή (ο οποίος δεν αγωνίστηκε στο χθεσινό ματς κόντρα στη Χάιντουκ) να φορέσει τα «πράσινα» αλλά και τον χρόνο, που αρχίζει να τους «πιέζει» ασφυκτικά, οδηγώντας τους να φερθούν περισσότερο διαλλακτικά στο όλο θέμα.

Πάντως, τα ΜΜΕ της Δανίας αναφέρουν τις τελευταίες ώρες πως, παρά τις όποιες δυσκολίες, η υπόθεση του Πούκι θα έχει αίσιο τέλος όσον αφορά τον Παναθηναϊκό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...