ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παρακολουθεί ο Σουηδός: Δείτε το σχόλιο του Μπεργκ στην ανάρτηση του Λουντ (pic)

Τι έγραψε ο Σουηδός φορ στην ανάρτηση του σκόρερ του πρώτου γκολ του Παναθηναϊκού στο Μπακού.

Παρακολουθεί ο Σουηδός: Δείτε το σχόλιο του Μπεργκ στην ανάρτηση του Λουντ (pic)

Η συμβολή του Ρόμπιν Λουντ στο χθεσινό «πράσινο» διπλό του Μπακού ήταν καθοριστική, καθώς ο Φινλανδός ισοφάρισε το ματς, «παγώνοντας» οριστικά τις ελπίδες πρόκρισης της Γκαμπάλα, προτού έρθει ο Καμπέσας και… τελειώσει τη δουλειά.

Λίγο μετά τη λήξη του ματς, ο Λουντ ανέβασε πανηγυρική φωτογραφία στο instagram από τη φάση του 1-1, με τον Μάρκους Μπεργκ να επικροτεί την προσπάθειά του πρώην συμπαίκτη του, σχολιάζοντας στα φινλανδικά: «Ωραία».

Πέραν πάντως από το σχόλιο στον Λουντ, ο Μάρκους Μπεργκ φαίνεται πως κράτησε επαφή με τα «πράσινα» social media, καθώς έκανε συνεχόμενα λάικ στις αναρτήσεις που αφορούσαν το χθεσινό ματς με την Γκαμπάλα.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.397 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To the next one! ☘⚽️ #pao #fcpanathinaikos

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Robin Lod (@rollilod) στις

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.