ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Προ των πυλών» η ανακοίνωση Διούδη

Πιθανό το ενδεχόμενο να ανακοινωθεί εντός των επόμενων ωρών από τους «πράσινους».

«Προ των πυλών» η ανακοίνωση Διούδη

Ο Παναθηναϊκός τα έχει βρει εδώ και αρκετές ημέρες με τον Σωκράτη Διούδη και το μόνο που απομένει για την τυπική οριστικοποίηση της μεταγραφής είναι οι ανακοινώσεις από πλευράς «πρασίνων».

Το γεγονός αυτό δεν αποκλείεται να συμβεί εντός της ημέρας, με το «τριφύλλι» να καλωσορίζει τον Έλληνα κίπερ και να αποχαιρετά τον Λουκ Στιλ, ο οποίος βρίσκεται πολύ κοντά στην επιστροφή του στην Αγγλία.

Ο Διούδης θα φορά για τρία χρόνια την πράσινη φανέλα και αναμένεται να ενσωματωθεί λίαν συντόμως (την Κυριακή) στις προπονήσεις της ομάδας.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.486 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.