ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ

Νέα επαφή με Πούκι – Από Δευτέρα οι εξελίξεις στην υπόθεση

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ήρθαν σε νέα επαφή με τον Τέεμου Πούκι. Από τη νέα εβδομάδα θα «τρέξουν» οι εξελίξεις στην υπόθεση.

Νέα επαφή με Πούκι - Από Δευτέρα οι εξελίξεις στην υπόθεση

Η νέα εβδομάδα θα κρίνει την εξέλιξη της «υπόθεσης Πούκι» για τον Παναθηναϊκό.

Οι «πράσινοι» ήρθαν σε νέα επικοινωνία με την πλευρά του Φινλανδού ποδοσφαιριστή, με τον οποίο έχουν άλλωστε έρθει σε συμφωνία για τριετές συμβόλαιο με απολαβές που θα κυμανθούν στις 500.000 ευρώ ετησίως.

Παράλληλα, το «τριφύλλι» έχει καταθέσει την τελική του πρόταση στους Δανούς, ύψους 1.500.000 ευρώ και αναμένει την απάντησή τους. Απάντηση η οποία αναμένεται να δοθεί από Δευτέρα, καθώς η Μπρόντμπι έχει στρέψει το βλέμμα της στο επικείμενο ντέρμπι με την Κοπεγχάγη (την Κυριακή).

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 87.653 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο 27χρονος φορ φέρεται διατεθειμένος να τελειώσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα το ζήτημα της μεταγραφής του, πιέζοντας τη Μπρόντμπι για την εύρεση της «χρυσής τομής» με την πλευρά του Παναθηναϊκού. Η επιθυμία του ποδοσφαιριστή είναι σαφής, το θέμα είναι να… συμπλεύσει με αυτή και ο σύλλογός του.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...