ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Μεγάλη προσωπικότητα ο Πούκι – Εξαιρετική η επιλογή του Παναθηναϊκού»

Ο γνωστός μας, λόγω του περάσματός του από την Ελλάδα, Μανουέλ Ρόκα, «σκιαγράφησε» σε δηλώσεις του, το προφίλ του Τέεμου Πούκι.

«Μεγάλη προσωπικότητα ο Πούκι - Εξαιρετική η επιλογή του Παναθηναϊκού»

Ως μια μεγάλη προσωπικότητα, με επαγγελματισμό και ταλέντο, περιέγραψε τον μεταγραφικό στόχο του «τριφυλλιού», Τέεμου Πούκι, ο Μανουέλ Ρόκα.

Ο πρώην προπονητής του Πανθρακικού και του Ολυμπιακού Βόλου και νυν της φινλανδικής Σεϊναγιόκι, εξέφρασε τη γνώμη του για τον 27χρονο επιθετικό, σε δηλώσεις του στο «Sport24 Radio 103.3»:

«Ο Πούκι είναι μεγάλη προσωπικότητα στη Φιλανδία. Τον ξέρουν όλοι. Είναι στο στυλ του Μάρκους Μπεργκ. Πρέπει όμως να του δώσουν το χρόνο για να γίνει ο επόμενος Μπεργκ. Οι παίκτες μου, μου λένε με καλά λόγια για τον χαρακτήρα του. Είναι καλό παιδί, με χαμόγελο και επαγγελματίας. Θα κάνει καλή επιλογή ο Παναθηναϊκός. Περισσότερο παίζει με έναν ακόμα φορ μαζί. Είναι γρήγορος, με καλή ντρίμπλα και έξυπνος. Είναι καλός στον χώρο. Μπορεί να δημιουργήσει χώρους για τους συμπαίκτες του. Λένε τα καλύτερα στη χώρα για τον Πούκι», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ρόκα.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 100.586 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...