ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Πράσινη» επίθεση…. αγάπης στο προφίλ του Χεζόνια! (pic)

Τα σχόλια των οπαδών του Παναθηναϊκού στη νέα ανάρτηση του Κροάτη στο instagram.

«Πράσινη» επίθεση.... αγάπης στο προφίλ του Χεζόνια! (pic)

Ο Μάριο Χεζόνια αποτελεί μία ιδιαίτερη περίπτωση παίκτη, ο οποίος μπορεί να μην έχει ουδεμία σχέση με την Ελλάδα, όσον αφορά την καταγωγή του, ωστόσο ο ίδιος μεγάλωσε βλέποντας στην τηλεόραση τα χρόνια της παντοδυναμίας του Παναθηναϊκού και… μοιραία, έβαλε το «τριφύλλι» στην καρδιά του.

Αρκετές φορές στο παρελθόν έχει εκφράσει την αγάπη του και τον θαυμασμό του για τον «εξάστερο» και τη Θύρα 13, μία… σχέση η οποία φαίνεται πως είναι αμφίδρομη, καθώς οι οπαδοί των «πρασίνων» εκτιμούν ιδιαίτερα τις προτιμήσεις του Χεζόνια.

«Εκπλήρωσε τα όνειρά σου στο ΝΒΑ και στη συνέχεια έλα στον Παναθηναϊκό. Το ΟΑΚΑ σε περιμένει…», «Σ’ αγαπάμε, να το ξέρεις» και «Σε περιμένουμε στο τριφύλλι», ανέφεραν μερικά χαρακτηριστικά σχόλια των «πράσινων» οπαδών προς τον Κροάτη καλαθοσφαιριστή.

Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου
Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου 27.230 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

🏠

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mario Hezonja (@supermariohezonja) στις

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.