ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Στον ΠΑΟΚ πρώην παίκτρια του Παναθηναϊκού

Πέρασε από Παναθηναϊκό και Αθηναϊκό

Στον ΠΑΟΚ πρώην παίκτρια του Παναθηναϊκού

Την απόκτηση της Κέινι Αλμπάνεζ ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚ. Η πρώην παίκτρια του Παναθηναϊκού και του Αθηναϊκού, θα αγωνιστεί στην τρίτη ελληνική ομάδα σε ισάριθμα χρόνια που βρίσκεται στη χώρα μας.

Η Αλμπάνεζ ήρθε στην Ελλάδα για πρώτη φορά το καλοκαίρι του 2015 για λογαριασμό του τριφυλλιού, πέρσι αγωνίστηκε στον Αθηναϊκό, φτάνοντας στη 10η θέση των σκόρερ στο πρωτάθλημα και ήταν πρώτη στα κλεψίματα. Πλέον θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ, όπου θα βρει την επίσης πρώην πράσινη, Λολίτα Λύμουρα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...