ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ

Το πλάνο και οι σκέψεις του Πασκουάλ για την προετοιμασία

Σε λίγες ημέρες, οι νταμπλούχοι Ελλάδος θα μπουν σε ρυθμούς προετοιμασίας εν όψει της νέας σεζόν. Ποια η σκέψη του Πασκουάλ και των συνεργατών του για το «πράσινο» pre-season.

Το πλάνο και οι σκέψεις του Πασκουάλ για την προετοιμασία

Οι «πράσινοι» έκλεισαν με εμφατικό τρόπο μία σεζόν γεμάτη σκαμπανεβάσματα, κατακτώντας το πρωτάθλημα με μπρέικ στην έδρα του Ολυμπιακού και στη συνέχεια, το ρόστερ και το τεχνικό επιτελείο προχώρησε στο απαραίτητο καλοκαιρινό διάλειμμα, εν όψει μίας ακόμη πιο απαιτητικής σεζόν.

Ωστόσο, εντός των επομένων ημερών, το «τριφύλλι» θα επιστρέψει στα παρκέ, ελέω προετοιμασίας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Το πλήρες πρόγραμμα της «πράσινης» preseason (η οποία θα αρχίσει στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου), αναμένεται να γίνει γνωστό οσονούπω.

Στο πρόγραμμα θα καθορίζεται το μέρος στο οποίο θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας, αλλά και το πρόγραμμα των φιλικών που θα δώσουν οι νταμπλούχοι Ελλάδος. Για την ώρα, η μοναδική «σταθερά» που υπάρχει όσον αφορά τα φιλικά, είναι η συμμετοχή της ομάδας στο τουρνουά-θεσμός της ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Gomelsky Cup).

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 52.918 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το ευτύχημα για τον Τσάβι Πασκουάλ αφορά τη στελέχωση του ρόστερ, το οποίο θα «κλείσει», όπως όλα δείχνουν, με την προσθήκη μίας ακόμη μονάδας, πιθανότατα εντός της ερχόμενης εβδομάδας. Ωστόσο, από την άλλη μεριά, το Ευρωμπάσκετ δημιουργεί έναν μίνι… πονοκέφαλο στον Καταλανό, ο οποίος θα στερηθεί των υπηρεσιών αρκετών καλαθοσφαιριστών του για ένα μεγάλο μέρος της προετοιμασίας.

Η απουσία των διεθνών παικτών του «εξάστερου» από το βασικό στάδιο προετοιμασίας της ομάδας αναμένεται πάντως να καλυφθεί, καθώς ο Τσάβι Πασκουάλ και οι συνεργάτες του θα αναζητήσουν παίκτες οι οποίοι θα ενσωματωθούν στην αποστολή και θα αναλάβουν βοηθητικό ρόλο στους ήδη υπάρχοντες, ούτως ώστε να καλυφθούν προσωρινά τα κενά που θα προκύψουν.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...