ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Προβληματισμένος ο Λεκαβίτσιους

Ο γκαρντ του «εξάστερου» δεν «μάσησε» τα λόγια του μετά την ήττα της Λιθουανίας από την Γεωργία.

Προβληματισμένος ο Λεκαβίτσιους

Η (φιλική) ήττα με 81-70 της Λιθουανίας από την Γεωργία στην Κλαϊπέντα προκάλεσε έντονο προβληματισμό στον Λούκας Λεκαβίτσιους, ο οποίος υπογράμμισε, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς, τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα του.

«Ηττηθήκαμε μπροστά στο κοινό μας και αυτό είναι ένα γεγονός που μας προβλημάτισε. Πρέπει να βελτιώσουμε αρκετά το παιχνίδι μας, τόσο στην επίθεση, όσο και στην άμυνα. Ιδιαίτερα στην άμυνα, θεωρώ πως έχουμε πρόβλημα επικοινωνίας, το οποίο πρέπει να διορθωθεί το συντομότερο δυνατό», ανέφερε αρχικά ο Λεκαβίτσιους, που στη συνέχεια τόνισε πως φέτος νιώθει πολύ πιο σίγουρος για τον εαυτό του, σε σχέση με την πρώτη κλήση του στην Εθνική:

«Την πρώτη μου σεζόν στην ομάδα δεν είχα εμπιστοσύνη στον εαυτό μου. Νιώθω καλύτερα τώρα», δήλωσε, κλείνοντας ο γκαρντ του Παναθηναϊκού.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.955 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.